2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests Platonic-Fullerene Chemistry and Platonic-LaViolette Physics

You are searching about 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests, today we will share with you article about 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests is useful to you.

Platonic-Fullerene Chemistry and Platonic-LaViolette Physics

El setembre de 2011, un descobriment a l’accelerador de partícules del CERN sembla haver enderrocat els fonaments de la visió del món d’Albert Einstein, que afirmava que res es podia moure més ràpid que la velocitat de la llum. Suposant que això és correcte, aleshores les ramificacions socials del descobriment són tan enormes, que com més aviat puguem reparar el dany que un ethos científic desequilibrat ha fet a la civilització, millor. El fet que científics eminents hagin predit aquest col·lapse de la visió científica fixa del món suggereix que reexaminem les seves preocupacions publicades amb urgència.

La visió del món einsteiniana afirmava que tots els aspectes del pensament científic del segle XX havien de regir-se per la comprensió d’Einstein de la segona llei de la termodinàmica. Aquesta llei va ser descrita per Maria Montessori com una llei energètica de cobdícia, responsable de col·lapses econòmics destructius. Montessori figurava a Century of Science de la revista TIME com la científica més gran del 1907. Juntament amb el seu col·lega, el sacerdot jesuïta Tielhard de Chardin, van modificar el quadrat E=mc d’Einstein, per tal d’equilibrar la desintegració atòmica universal amb les energies creatives subatòmiques. Les seves teories es refereixen a la recerca en estètica i ètica realitzada durant el segle XVIII per Immanuel Kant.

L’Internet Encyclopedia of Philosophy enumera Immanuel Kant com “un dels filòsofs més influents de la història de la filosofia occidental. Les seves contribucions a la metafísica, epistemologia, ètica i estètica han tingut un profund impacte en gairebé tots els moviments filosòfics que el van seguir”. El terme “impacte” suggereix l’adquisició de la saviesa apresa de la tradició platònica clàssica de la filosofia grega, es refereix a l’antic concepte de la saviesa a través de la bellesa.

Immanuel Kant i el seu col·lega Hans Christian Oersted, que van descobrir el camp electromagnètic, havien considerat que aquesta tecnologia ètica es podria derivar del platònic.Ciència amb finalitats ètiques’. El 1786 Hans Christian Oersted va escriure el seu famós Fonaments metafísics de les ciències naturals, basat en les teories d’Immanuel Kant. Es pot deduir que el seu concepte de tecnologia ètica per fer del motor elèctric una joguina per a nens en comparació, es va associar amb la seva comprensió de les propietats del seu propòsit ètic universal electromagnètic.

de Kant”Ètica“Es va considerar necessari per aconseguir la pau perpètua a la Terra. Aquesta idea va portar a Montessori i a de Chardin a considerar que aquest concepte electromagnètic era necessari per obrir les Portes Daurades al futur, per a totes les persones alhora, més que per a alguns privilegiats o pocs. raça escollida. Això suggereix que un propòsit ètic conscient estava evolucionant dins de la població humana a la Terra. Per exemple, boles de radiació letal s’emeten regularment des del sol, que són desviades pel camp electromagnètic terrestre per protegir tota la vida a la Terra. El científic , Matti Pitkanen, va assenyalar que aquest fenomen compleix els criteris per ser anomenat acte de consciència. Aquesta idea d’un equilibri de l’energia de la segona llei de la decadència universal per l’evolució de la consciència va ser considerada òbvia pel Premi Nobel de Medicina de 1937. , Szent-Goergyi, va escriure un llibre titulat Els simis bojos, sobre la mentalitat dels científics que no podien entendre que existís aquest fenomen.

El biòleg molecular, Sir CP Snow, va pronunciar la seva famosa Conferència Rede de la Universitat de Cambridge de 1959 sobre exactament la mateixa hipòtesi, afirmant que la civilització seria destruïda a menys que la ciència moderna es reunís amb la ciència de la vida de les Humanitats Gregues Clàssiques. L’enginyer, Buckminster Fuller, es va fer ressò d’aquests sentiments al seu llibre, Utopia o oblit. La seva visió del món sinèrgica, en la qual l’entropia s’equilibra amb les energies creatives, es va convertir en la base de la química moderna platònica-fullerena, que ara emergeix com una disciplina científica ètica a tot el món.

Els documents d’heretgia inèdits de Sir Isaac Newton es van descobrir el segle passat, declarant la convicció de Newton que existia una filosofia profunda més natural per equilibrar el sistema energètic entròpic universal. Els principis de la física d’equilibri de Newton van ser els que una vegada van mantenir la ciència platònica perduda per a finalitats ètiques. Alguns científics van declarar que aquest pensament era obra d’una ment criminalment boja. Durant el govern de Tony Blair com a primer ministre britànic, els científics alts semblaven reticents a parlar de les possibles tecnologies associades amb els documents d’heresia de Newton. La investigació rellevant multimilionària de la Universitat de Cambridge havia arribat a un final brusc i els científics sèniors semblaven preocupats perquè el primer ministre estigués patint algun tipus de conversió religiosa, com més tard es va demostrar que era correcte.

Enmig de la conversa sobre una guerra contra un eix del mal, els científics semblaven desconfiar de desafiar les conviccions religioses d’un primer ministre bèl·lic o del seu col·lega religiós el president George Bush. Dins del caos d’una visió del món entròpica, ambdós líders tenien una clara obligació de protegir els seus països contra una situació crítica de bifurcació entròpica, en la qual es considerava que l’apreciació tradicional de mantenir una moral de supervivència popular adequada era per al bé comú.

Històricament, dins d’una entròpica global depredador-presa mentalitat, una actitud de sentit comú per nacional

la protecció és una qüestió de supervivència del més apte. Això està en desacord amb l’atomista grec del segle III aC Ciència de l’Amor Universal. L’historiador romà, Ciceró, va deixar clar aquest punt durant el segle I aC, quan va advertir el govern romà sobre la popularitat creixent d’aquesta ciència en particular a Roma. Segles més tard, Giordano Bruno va donar una conferència sobre la ciència de l’amor universal a la Universitat d’Oxford. En tornar a Roma va ser empresonat i torturat, i el 1600 va ser cremat viu per l’Església per heretgia. Això explica per què Newton no es va atrevir a publicar els seus principis de la física d’equilibri i per què, quan van ser descoberts, es van referir com a Documents d’heretgia.

Les antigues ciències de la vida ètiques platòniques van associar clarament la mentalitat entròpica depredador-presa amb l’aparició de les propietats malignes de la matèria no formada dins de l’àtom físic. Aquesta amenaça de radiació nuclear es fa ressò de la nostra obsessió actual per una química desequilibrada basada en la lògica de la desintegració atòmica universal. Que un gran nombre de japonesos estiguin experimentant ara els efectes adversos d’una acceleració de la desintegració atòmica en temps de pau, demostra que hem de progressar de l’etapa biològica d’existència depredador-presa a un nivell de coexistència global harmònica.

Charles Darwin va posar èmfasi en el comportament depredador-presa per donar credibilitat a la seva supervivència entròpica de les teories més aptes. Per contra, el biòleg quàntic, el doctor Bruce Lipton, ha explicat que la cèl·lula utilitza la cooperació en lloc de la competència pel futur de l’organisme hoste en un entorn cada cop més complex i canviant. L’ús actual de la Llei de jurisprudència moral entròpica, estètica i kantiana, per mantenir el creixement i el desenvolupament econòmics perpetus, és impossible. Dins d’un sistema entròpic universal tancat, el creixement econòmic perpetu no es pot mantenir, i perseguir aquest objectiu només pot accelerar el caos econòmic global.

Els sis assaigs tenen per títol El Principal de la creació i l’acceleració de la crisi global, escrit per l’astrofísic de Max Plank, Peter Kafka, entre 1976 i 1994, va predir l’actual col·lapse econòmic mundial. Va culpar d’aquesta lletja situació a les accions de científics, tecnòlegs i polítics que estaven atrapats dins d’una visió del món entròpica regida per la segona llei de la termodinàmica. A la pàgina 40 es refereix a la segona llei com a diabòlica, associada amb els antics déus pagans de la destrucció. L’encapçalament del capítol 4 diu: La inutilitat de la segona lleique està molt lluny del que Sir Athur Eddington s’hi referia com la Llei Metafísica Suprema de l’Univers Sencer, o que Einstein l’anomenava la Llei Primera de tota la Ciència.

En el seu llibre en línia, Una equació més completa: la geometria sinèrgica de R Buckminster Fuller, la professora Novartis de la Universitat de Harvard, Amy Edmondson, a la pàgina 36, ​​explica que Fuller va derivar les seves teories dels escrits matemàtics de Plató. Fuller, al seu llibre, Utopia o oblit, també adverteix que la nostra ciència entròpica desequilibrada està portant la civilització al punt del col·lapse. Edmondson va escriure que molt poca gent coneix el viatge de Fuller des de les antigues escoles de misteri babilònics i egípcies fins al bressol de la ciència occidental a l’antiga Grècia. Va aconsellar al lector que gaudeixi de la gran aventura de Fuller amb les matemàtiques antigues. La química platònica-fullerena derivada d’aquell viatge es reflecteix en la física derivada pel físic Paul LaViolette, que també va explorar els ensenyaments d’aquestes antigues escoles de misteri.

LaViolette va examinar l’ensenyament del misteri per explicar conceptes antics sobre la física d’equilibri de la creació. La seva sopa primordial d’energies ondulatòries químiques i mecàniques existia en el que Isaac Newton va anomenar èter. D’aquest èter van emanar els plànols subatòmics per a la creació del món de la matèria, explicant aspectes de l’univers hologràfic del físic David Bohm. LaViolette associa el malvat déu egipci, Set, amb la segona llei de la termodinàmica, ja que Peter Kafka va vincular la mateixa llei física amb el déu del caos de Plató, Diàbolos.

El coneixement de La Violette sobre la Ciència de l’Amor Universal sembla ser pragmàticament factible quan l’entropia arriba a una fase crítica, que pot desencadenar el paradigma depredador-presa cap a una nova era creativa de l’evolució. La seva física sembla vincular-se amb la química platònica-fullerena per revelar el potencial d’un principi d’autoorganització a la natura, simpatitzant amb el concepte de derivar noves tecnologies de l’antiga Ciència amb finalitats ètiques. Utilitza la flama d’una espelma com a exemple d’ordre que genera un sistema d’energia obert, contràriament a la comprensió general de la segona llei de la termodinàmica. Un recent descobriment dramàtic sobre la flama de les espelmes del doctor Wuzong Zhou de la Universitat de St Andrews, Escòcia, mostra que les teories físiques de LaViolette són la base d’un nou món ampli rellevant per a la realitat espiritual platònica. Quan una espelma crema, la seva flama genera milions de nano-diamants (la ciència mèdica ja està creant aquests nano-diamants per utilitzar-los en la investigació mèdica cel·lular).

El descobriment de la molècula de l’emoció pel doctor Candace Pert l’any 1972 va revelar que va evolucionar com una expressió fractal infinita dins del sistema energètic hologràfic universal. Això només desafia la validesa de la visió entròpica del món d’Einstein, perquè la segona llei de la termodinàmica prohibeix que la vida formi part d’aquest procés. Aquesta llei de mort per calor exigeix ​​la desaparició de tota vida. Una altra funció de la Molècula de l’Emoció és la generació dels fluids endocrins per mantenir la salut cel·lular en un entorn hologràfic en constant evolució. La física de LaViolette i la química platònica-fullerena, que funciona per equilibrar la decadència entròpica, proporciona el model necessari per permetre la realització dels 15 objectius del Projecte del Mil·lenni de les Nacions Unides per a la millora de la condició humana global.

La contínua carrera d’armes entròpica depredador-presa que actualment amenaça la humanitat global, ara es pot considerar que pertany al concepte de ciència d’ahir. S’està creant una tecnologia de la ciència mèdica, en la qual la lleialtat als déus pagans que mantenen el jurament hipocràtic ja s’ha modernitzat adequadament per conservar el seu ethos ètic original. Està sorgint una ciència mèdica transparent, que no es veurà compromesa “pragmàticament” en ser capturada pels rics a costa dels pobres. La llei de jurisprudència moral entròpica, basada en l’estètica kantiana, ara es pot actualitzar per adoptar l’ètica kantiana. Aleshores, el món s’adonarà que l’ètica no tracta de com s’utilitza la ciència, sinó que és una propietat d’autoorganització associada a la consciència evolutiva.

© Professor Robert Pope.

Video about 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests

You can see more content about 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests on our youtube channel: Click Here

Question about 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests

If you have any questions about 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests

Rate: 4-5 stars
Ratings: 5116
Views: 89811506

Search keywords 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests

2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests
way 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests
tutorial 2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests
2011 Special Properties Of The Recent Years For Math Contests free
#PlatonicFullerene #Chemistry #PlatonicLaViolette #Physics

Source: https://ezinearticles.com/?Platonic-Fullerene-Chemistry-and-Platonic-LaViolette-Physics&id=6595938

Bài viết đã được tạo 514

Bài liên quan

Bắt đầu nhập từ khoá bên trên và nhấp enter để tìm kiếm. Nhấn ESC để huỷ.

Trở lên trên