Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors HBCUs – Relevant and Necessary in 21st Century America

You are searching about Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors, today we will share with you article about Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors is useful to you.

HBCUs – Relevant and Necessary in 21st Century America

Les HBCU (col·legis i universitats històricament negres) han tingut un paper vital en la història de l’educació dels EUA, tot i que alguns crítics intenten marginar els seus grans èxits. Al mateix temps, tot i que alguns d’aquests crítics també qüestionen la seva rellevància a l’Amèrica del segle XXI, les HBCU són tan vitals i necessàries com mai.

Quan es van fundar els primers HBCU abans de la Guerra Civil (1861-1865) – Cheney State University, (originalment l’Institut per a la Joventut de Color que es va establir després de Richard Humphreys (1750-1832), un filantrop quàquer mogut pels disturbis racials de 1829 a Filadèlfia, PA va llegar 10.000 dòlars (1/10 de la seva propietat) per crear una escola per “els descendents de la raça africana”), la primera HBCU, a Filadèlfia el 1837, a la Universitat Lincoln (originalment Ashmun Institute) a prop de Filadèlfia el 1854 (per John Miller Dickey (1806-1878), un ministre presbiterian) com el primer HBCU que va oferir una educació superior en arts i ciències per als homes negres, i Wilberforce, el primer HBCU privat en una parada del ferrocarril subterrani (per alliberar els esclaus que fugien de la ” servitud de la ignorància”) a Wilberforce (fundada per membres de l’Església Episcopal Metodista i que porta el nom de l’abolicionista del segle XVIII William Wilberforce (1759-1833)), Ohio el 1856, “era il·legal ensenyar als negres a llegir i escriure” ja que els negres alfabetitzats w Es consideren “perillosos” per a la societat.[1]

En conseqüència, abans de l’inici de la Guerra Civil, la taxa d’analfabetisme dels negres superava el 95% amb una majoria de negres alfabetitzats concentrats al nord-est. A més, a causa de l’absència d’escoles per atendre les seves necessitats intel·lectuals, gairebé tots els negres alfabetitzats abans de la Guerra Civil havien estat autodidactes.

Després de la Guerra Civil, la primera era HBCU (1865-1915) va començar quan es van anul·lar les lleis que prohibeixen l’educació dels negres. El nombre d’HBCU va esclatar tot i que l’ambivalència i l’hostilitat absoluta (traduïdes a les lleis de segregació racial de Jim Crow que es van promulgar el 1876 i van romandre arrelades fins al 1965) van romandre al Sud derrotat.

Amb una demanda aclaparadora d’educació per part dels esclaus emancipats i les seves famílies (quan encara estan intactes) als quals se’ls va prohibir assistir a les institucions blanques, inclosa una gran majoria al nord (fins als anys 50 i 60), les HBCU (establerts per esglésies, grups missioners i filantrops) va emprendre potser la transformació educativa més gran de la història. De la població prèviament esclavitzada de més de 4 milions, segons Kenneth Ng, Wealth Redistribution, Race and Southern Public Schools, 1880-1910 (Arxius d’anàlisi de polítiques educatives, 13 de maig de 2001), “Els assoliments educatius dels negres van ser substancials”. L’alfabetització dels negres va augmentar fins al 10% el 1880, el 50% el 1910 i el 70% el 1915. Tenint en compte Plessy v. Ferguson (1896) que va establir la doctrina “Separats però iguals”, que en realitat va donar com a resultat que els negres assistissin a un nivell dual, inferior i poc finançat. escoles segregades i les opressores lleis racials del sud de l’època, l’assoliment, en gran part, degut als esforços de l’HBCU va ser miraculós, en paraules de Ng, “un èxit que poques vegades es va presenciar en la història de la humanitat”.

El sorprenent augment de l’alfabetització dels negres es va deure principalment a les HBCU més que o en conjunció amb les escoles primàries i secundàries establertes sota Plessy v. Ferguson. Abans del segle XX, moltes HBCU havien d’oferir educació primària i secundària i cursos de preparació universitària abans que els estudiants poguessin cursar un títol universitari, alguns centrats només en homes negres (per exemple, el Morehouse College fundat a Atlanta, GA el 1867, el alma mater del guanyador del Premi Nobel de la Pau i líder dels drets civils Martin Luther King, Jr. (1929-1968)) i d’altres només sobre dones negres (per exemple, Spelman College fundat al soterrani d’una església a Atlanta, GA el 1881 que recentment va ocupar el primer lloc). en una enquesta sobre “la mobilitat social a causa de la seva impressionant taxa de graduació del 77%). En general, les HBCU no van cursar educació postsecundària única fins després de 1900. Segons el president George HW Bush el gener de 1991, “En un moment en què moltes escoles van barrar les seves portes a negres americans, aquestes universitats oferien la millor, i sovint l’única, oportunitat per a una educació superior”.

Després dels avenços significatius en l’alfabetització dels negres, la segona era de l’HBCU (1916-1969) es va centrar en la creació d’una classe mitjana i professional negra. Els seus esforços, encara que van trobar seriosos obstacles. Pocs negres tenien els recursos econòmics per utilitzar aquests professionals i menys blancs estaven interessats en els seus serveis. Durant aquest període de temps per garantir que els negres poguessin obtenir beneficis econòmics dels seus graus, les HBCU, segons Ronald Roach, Celebrating the History And Contributions of Black Colleges (Black Issues, 21 d’octubre de 2004) van canviar el seu enfocament de les arts liberals a l’educació industrial i vocacional després de l’esperit. debats entre l’educador, autor, orador Booker T. Washington (1856-1915), (un graduat de la Universitat de Hampton (Hampton, VA) i expresident de la Universitat de Tuskegee) que creia que la millor oportunitat per als negres “aconseguir la igualtat… era a través l’acumulació de poder, riquesa i respecte mitjançant el treball dur a la pràctica [vocational] oficis” i sociòleg, autor, historiador WEB DuBois (1868-1963) que creia que “la igualtat i el sentit de propòsit només arribarien si els negres talentosos poguessin estudiar les arts i les ciències” a més dels oficis vocacionals.[2]

Irònicament, però, la culminació reeixida del moviment pels drets civils el 1968 que va guanyar als negres el dret a votar, va trencar les barreres de la segregació i va oferir importants proteccions contra la discriminació racial i noves oportunitats, va amenaçar les HBCU que van portar a la seva tercera era (una de les amenaces a la seva viabilitat i fins i tot a la supervivència, malgrat l’ajuda del govern a través del títol III de la Llei d’educació superior de 1965) a mesura que la matrícula com a percentatge de negres es va enfonsar. Entre 1965 i 1969, aproximadament el 80%-99% dels negres estaven inscrits a les HBCU. Entre 1970 i 2010, menys del 10% dels negres estan inscrits a les HBCU i molts s’aprofiten d’institucions públiques i privades desagregades, col·legis comunitaris i institucions de dos anys.

Aquesta era de decadència, dificultats financeres (especialment entre les institucions que no tenen suport estatal) i la transició en què algunes es van convertir (per exemple, la Universitat Estatal de Virgínia de l’Oest) o s’estan convertint en institucions blanques majoritàries, no és sorprenent, va provocar debats sobre la rellevància i fins i tot la necessitat continuada. per a les HBCU, la seva missió i enfocament i fins i tot la seva rellevància a l’Amèrica del segle XXI. El fet, però, segueix sent: les HBCU són tan necessàries i rellevants com mai amb un paper crític continuat per garantir, perquè és imprescindible que, en paraules de la senadora nord-americana Barbara Mikulski (D-MD), tal com s’explica al Dr. E. Lee Lassiter, L’article de Coppin’s HBCU Role Chosen for a National Salute de l’1 de setembre de 2006, “tots els nostres fills tenen l’oportunitat de tenir èxit, i d’assegurar-se que tenen les habilitats del segle XXI i… pensant per a les feines del segle XXI”.

Amb tots els grups demogràfics, a excepció dels blancs i els asiàtics, que retrocedeixen en termes de rendiment acadèmic generacional, és essencial que les HBCU se centren en l’educació de les minories. Segons John Silvanus Wilson, Jr., American’s Historically Black Colleges and Universities and the Third Transformation (La Presidència. El Consell Americà d’Educació. Hivern de 2010) el rendiment acadèmic generacional entre totes les races amb prou feines va millorar amb un 35,5% de totes les persones de 25 a 29 anys guanyant un títol universitari vs. 34,9% de totes les persones de 30 anys o més (propulsat en gran part als asiàtics – 66,3% dels 25-29 anys enfront del 54,5% dels 30 anys o més i blancs – 41,8% dels 25-29 anys- gent gran vs. 38,0% de majors de 30 anys). Les xifres van anar des de decebedors fins a lamentables quan es tractava de negres, hispans i indis americans. Els negres van patir la menor erosió, amb un 24,3% dels joves de 25 a 29 anys que obtenien un títol universitari enfront del 24,6% dels més de 30 anys. El 16,8% dels hispans de 25 a 29 anys van obtenir un títol universitari enfront del 18,1% dels majors de 30 anys i només el 16,3% dels indis americans (un grup objectiu educat per HBCU liderat per l’establiment d’un programa educatiu formal de la Universitat de Hampton orientat a les seves necessitats). el 1878) en la franja d’edat de 25 a 29 anys va obtenir un títol universitari en comparació amb la xifra del 21,7% dels 30 o més.

En segon lloc, segons l’Oficina de Drets Civils del Departament d’Educació dels EUA, més del 80% dels negres que van obtenir títols en odontologia i medicina van assistir a dues HBCU (Howard University, Washington, DC i Meharry Medical College, Nashville, TN) especialitzades en aquests camps. . Actualment, ambdues escoles representen el 19,7% de tots els títols de medicina i odontologia concedits a estudiants negres. A més, les HBCU han representat la formació del 75% dels oficials negres de les Forces Armades dels EUA, el 75% dels negres amb doctorat, el 80% dels negres que ocupen càrrecs de jutges federals i el 50% dels professors negres que ensenyaven en institucions tradicionalment blanques.

En tercer lloc, les HBCU continuen a l’avantguarda dels estudiants negres que obtenen títols en ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM), cosa que és especialment crítica ja que les titulacions en camps STEM (que són essencials si els Estats Units volen seguir sent competitius en un economia global impulsada per la tecnologia), han disminuït significativament durant els darrers 10 anys (fins a un 22%-26% per als estudiants que reben títols de grau en informàtica i matemàtiques) amb un 70% del creixement dels 18-24 anys que persegueixen aquests camps estaven formats per estudiants minoritaris (inclòs un augment del 19% atribuït als negres americans d’aquest grup d’edat) tal com s’indica a Fueling Education Reform: Historically Black Colleges Are Meeting a National Science Imperative de Steve Suitts (Southern Education Foundation, Atlanta, GA, juliol). 3, 2003), i ocupa un lloc alt pel que fa als estudiants que cursen formació de grau i postdoctorat. Tenint això en compte, una era de revifalla per a les HBCU probablement depèn del seu èmfasi en els temes STEM.

Els avantatges addicionals que s’ofereixen són un nombre de classe més petit que el disponible a les universitats tradicionals (oferint una experiència més personalitzada), oportunitats de servei comunitari (per exemple, tutorització d’estudiants de primària, secundària i secundària i ajuda a organitzacions benèfiques) que enriqueixen tant els estudiants com els membres de la comunitat, i les oportunitats. per als reclutadors d’escola de postgrau i recursos humans que cerquen, en paraules de Jeff McGuire, The Historical Black College & University: Choosing the right historic black college for you (College View, 18 de desembre de 2009), “diversitat i talent que no poden trobar en una altra part.”

Una darrera raó important perquè les HBCU conserven els seus papers crítics és la seva atmosfera positiva i el seu enfocament més profund en les contribucions culturals i històriques afroamericanes i de les minories i el fet que proporcionen minories (moltes de les quals van experimentar discriminació o desigualtat durant alguna part de la seva vida, incloent-hi els nascuts a l’era posterior als drets civils, incloses les dècades de 1980 i 1990) amb una major autoestima a causa de l’ampli ventall d’orígens socioeconòmics i culturals dels quals provenen i gràcies a la disponibilitat de xarxes de suport i de recuperació/retenció quan experimenten reptes acadèmics. En paraules de Cedar Lawrence, un reclutador de la Universitat Estatal de Fort Valley (Fort Valley, GA), les HBCU proporcionen un ambient on poden estar “molt oberts a debatre els problemes als quals s’enfronten les persones de color… solucions per millorar les coses” en un ambient familiar sense preocupar-se del “què pensa la gent de la raça” i/o altres estereotips.

En conclusió, les HBCU són rellevants i necessàries a l’Amèrica del segle XXI. Amb les seves ofertes de cursos en els camps STEM, classes més petites, xarxes de recuperació/retenció/suport, diversitat i obertura, les HBCU són fonamentals no només per a l’Amèrica urbana, sinó per a totes les comunitats de la societat tecnològica basada en el coneixement d’avui i de demà. Les HBCU són essencials per garantir la igualtat d’oportunitats i un futur brillant per als estudiants de totes les races, especialment perquè els seus esforços i contribucions continuades aborden de manera proactiva els obstacles socioeconòmics que podrien descoratjar i, en última instància, fer retrocedir psicològicament i econòmicament races senceres. La rica i passada història de les HBCU demostra clarament que segueixen sent un potent igualador per garantir que cada somni, independentment de la classe econòmica i la raça, tingui com a mínim una possibilitat realista d’aconseguir-se.

[1] Lakisha Heard. Analfabetisme entre els afroamericans. 18 de desembre de 2009. http://www.oppapers.com/essays/African-American-Literacy/261112

[2] La història dels col·legis i universitats històricament negres: una tradició rica en història. Vista de la universitat. 18 de desembre de 2009. [http://www.collegeview.com/articles/CV/hbcu/hbcu_history.html]

Video about Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors

You can see more content about Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors on our youtube channel: Click Here

Question about Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors

If you have any questions about Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9627
Views: 98701470

Search keywords Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors

Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors
way Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors
tutorial Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors
Amount Of Women Versus Men In Science And Math Majors free
#HBCUs #Relevant #21st #Century #America

Source: https://ezinearticles.com/?HBCUs—Relevant-and-Necessary-in-21st-Century-America&id=3505356

Bài viết đã được tạo 3578

Bài liên quan

Bắt đầu nhập từ khoá bên trên và nhấp enter để tìm kiếm. Nhấn ESC để huỷ.

Trở lên trên