Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math Teacher Licensing — A Protection Racket

You are searching about Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math, today we will share with you article about Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math is useful to you.

Teacher Licensing — A Protection Racket

Contràriament a les idees populars, l’obtenció de llicències de professors a les escoles públiques no garanteix la qualitat del professorat. Una llicència tampoc assegura que un professor d’escola pública sàpiga molt sobre l’assignatura que imparteix. De fet, en el nostre sistema d’escola pública cap per avall, l’obtenció de llicències sovint porta a professors mal formats i mediocres que instrueixen els nostres fills. Com veurem, resulta que les llicències de professors són una raqueta de protecció.

La història i el sentit comú demostra que només els professors autoritzats i autoritzats poden garantir als nens una bona educació. A l’antiga Atenes, bressol de la lògica, la ciència, la filosofia i la civilització occidental, les autoritats de la ciutat no exigien que els professors tinguessin llicència. Sòcrates, Plató i Aristòtil no van haver d’obtenir una llicència d’ensenyament dels buròcrates atenesos per obrir les seves Acadèmies. L’èxit d’un professor només prové de la seva competència, reputació i popularitat. Els estudiants i els seus pares pagaven a un professor només si pensaven que pagava la pena els diners. La competència i un mercat lliure d’educació van produir grans professors a l’antiga Grècia.

Els pares als Estats Units van donar als seus fills una educació superior a casa o en petites escoles de gramàtica o religioses durant més de dos-cents anys abans que tinguéssim escoles públiques o professors autoritzats en aquest país. Per tant, l’afirmació de les autoritats escolars que els professors han de tenir una llicència perquè els nostres fills tinguin una educació de qualitat és falsa.

Avui, a milions d’empreses d’Amèrica, els caps o els seus directius ensenyen als nous empleats habilitats laborals, des de les més senzilles fins a les més complexes. Les escoles privades i les escoles de comerç ensenyen a milions d’estudiants habilitats pràctiques valuoses. Milers de professors universitaris amb màster o doctorat en l’assignatura que imparteixen, instrueixen a centenars de milers d’estudiants universitaris en temes que van des de la filosofia fins a l’enginyeria elèctrica. Més d’un milió de pares que estudien a casa ensenyen als seus fills a llegir, escriure i matemàtiques amb llibres per aprendre a llegir o aprendre matemàtiques, programari d’aprenentatge informàtic i altres materials didàctics. Tots aquests professors no tenen llicència, però sovint donen als nens una educació molt millor que els professors amb llicència d’escola pública.

Les lleis de llicències impliquen que només els “experts” de l’educació pública poden jutjar la competència d’un professor. Aquests suposats “experts” solen ser graduats de col·legis de professors i departaments d’educació universitària. Malauradament, l’anomenada formació del professorat és sovint una broma acadèmica o una pèrdua de temps, especialment per als estudiants-professors que han de suportar anys d’aquesta tortura de “formació del professorat”.

Steve Wulf, escrivint a la revista Time, va revelar l’opinió que tenien molts estudiants-professors sobre la seva anomenada formació de professors:

“Sis-cents professors experimentats enquestats l’any 1995 van ser brutals amb l’educació que havien rebut, descrivint-la com a” adorment mental “, la “psicobalbuixa més cutre” i “una pèrdua de temps abyecta”. Es queixaven d’aquest curs fragmentat i superficial. El treball tenia poca rellevància per a les realitats de l’aula. I, a jutjar per les febles habilitats dels estudiants professors que entraven a les seves escoles, van observar, la preparació encara era lamentablement inadequada”.

Molts col·legis de professors no ensenyen fonètica de lectura o habilitats d’instrucció de matemàtiques crucials, ni ensenyen ciències o història. Molts professors “autoritzats” de lectura, matemàtiques, història o ciències no han fet cursos ni s’han especialitzat en aquestes assignatures a la universitat. Una enquesta de l’Associació Americana de Col·legis per a la Educació del Professorat va trobar que més de tres quartes parts dels graduats de professors universitaris que es preparaven per ser professors d’escola primària no tenien cap titulació acadèmica excepte educació.

En molts col·legis de professors, els estudiants-professors no aprenen coneixements específics en la seva matèria o tècniques d’ensenyament competents per ensenyar als nostres fills a llegir, matemàtiques i ciències. En lloc d’això, aprenen la història i la filosofia de l’educació i altres disbarats majoritàriament inútils. A més, molts departaments d’educació universitària malgasten el temps dels estudiants-professors en cursos socialistes i políticament correctes sobre l’opressió de gènere i minories, estudis de multiculturalitat i altres cursos que s’adaptarien perfectament al currículum marxista a Cuba.

La llicència també implica que els pares no poden ni han de jutjar la competència d’un professor. Tanmateix, milions de pares dels cinquanta estats envien els seus fills a llars d’infants, escoles de gramàtica i universitats privades. Aquests pares, suposadament ignorants, no tenen cap problema a jutjar la competència dels professors de les escoles privades, i a retirar els seus fills si les escoles no compleixen les expectatives dels pares.

Jutgem la competència del nostre mecànic d’automòbils, comptable i la mestra privada d’infantil del nostre fill tot el temps, i ho fem raonablement bé. Hi ha alguna raó misteriosa per la qual no podem jutjar si els nostres fills estan aprenent a llegir, escriure o fer matemàtiques? Els funcionaris de les escoles públiques que afirmen que els pares són massa ignorants per jutjar l’educació dels seus fills són egoistes. Si suposadament no podem confiar als pares amb aquesta feina, òbviament hem de confiar en els anomenats “experts” en educació, garantint així els treballs còmodes d’aquests anomenats experts en educació.

Les autoritats escolars també afirmen que necessitem llicències per garantir la competència, perquè cap xarlatan es converteixi en professor. No obstant això, alguns professors amb llicència d’escoles públiques amb prou feines són alfabetitzats o estan mal formats o tenen pocs coneixements de la matèria que imparteixen. Fred Bayles, en una columna “USA Today” titulada “Those Who Can’t Spell or Write, Teach”, va donar un exemple:

“L’1 d’abril de 1998, la Junta d’Educació de Massachusetts va donar als sol·licitants que volien ensenyar, una prova bàsica de lectura i escriptura. Els resultats de la prova van ser que el 59 per cent dels sol·licitants va fallar. Si creus que aquests resultats de la prova van fer que la Junta de L’educació fes alguna cosa constructiva, pensa-ho de nou. Va reduir ràpidament la nota d’aprovació de la prova del 77 al 66 per cent. Sota la norma “nou” només el 44 per cent va fallar. Tingueu en compte que tots els sol·licitants eren graduats universitaris”.

A més, aquests mateixos estudiants d’educació solen obtenir els millors resultats acadèmics entre altres graduats de secundària. Thomas Sowell, membre sènior de la Institució Hoover, va escriure sobre aquest tema al seu llibre, “Inside American Education”.

“Malgrat alguns intents de descriure aquestes actituds com un simple esnobisme, les dades dures sobre les qualificacions dels estudiants d’educació han demostrat constantment que les puntuacions de les seves proves mentals es troben a la baixa o gairebé a la baixa entre totes les categories d’estudiants. Això va ser cert en els estudis realitzats als anys vint i trenta. a partir dels estudis de la dècada de 1980. Tant si es mesura per proves d’aptitud escolar, proves ACT, proves de vocabulari, proves de comprensió lectora o exàmens de registre de postgrau, els estudiants que es graduen en educació han obtingut constantment puntuacions per sota de la mitjana nacional”.

“A nivell de postgrau, és molt la mateixa història, amb els estudiants de nombrosos altres camps que superen els estudiants d’educació a l’examen del registre de postgrau, des de 91 punts composts fins a 259 punts, depenent de l’àmbit. El grup d’estudiants de postgrau en L’educació no només proporciona professors, consellers i altres administradors, sinó també professors d’educació i altres líders i portaveus de l’establiment educatiu”.

A causa de la mala formació dels professors, les escoles públiques sovint contracten professors mal formats o mediocres, cosa que pot causar danys incalculables a milions de nens. Els pares no tenen cap recurs per expulsar aquests professors perquè la majoria dels professors obtenen la titularitat després d’uns quants anys a la feina.

En canvi, en una escola privada, un professor realment incompetent no durarà gaire. Els pares es queixaran i el propietari de l’escola haurà d’acomiadar aquest professor per mantenir els pares contents. A més, per les mateixes raons, el propietari d’una escola privada farà tot el possible per esbrinar si un professor és competent abans de contractar-lo. La subsistència del propietari de l’escola i l’èxit de la seva escola depenen de tenir professors competents i clients satisfets. Les escoles públiques obligatòries poden ignorar els pares, de manera que no tenen aquestes limitacions.

La majoria dels pares assumeixen ingènuament que si un professor té llicència, ara és un professional format en el qual haurien de confiar en els seus fills. Els pares, doncs, baixen la guàrdia amb professors “autoritzats” perquè assumeixen que un professor amb llicència ha de ser competent. Com hem vist, sovint no és així.

Una solució que s’ofereix per a aquest problema és la paga de “mèrit” per als professors. Els programes de pagament al mèrit jutjarien tots els empleats de l’escola per competència. Els millors professors cobrarien més, i els dolents professors, directors o administradors podrien ser acomiadats o degradats. Com es jutja el mèrit, és clar, és una qüestió totalment diferent, però de la mateixa manera que els propietaris d’escoles privades elaboren mètodes per jutjar el mèrit dels seus professors, també ho podrien fer les escoles públiques.

Tanmateix, si les llicències dels professors van produir professors competents, per què les autoritats escolars i els sindicats de professors lluiten tan dur contra la remuneració per mèrits? La resposta sembla òbvia: el sistema produeix molts professors, directors i administradors que potser no “mereixen” la seva paga i poden perdre la feina segons les regles de pagament de mèrits.

En efecte, els empleats de l’escola pública diuen als pares: “Ens heu de pagar el sou i les prestacions, però com us atreviu a demanar la prova que sabem com ensenyar als vostres fills? Com ​​us atreviu a jutjar el nostre mèrit? valen els teus diners?” Només els empleats que pensen que el món els deu la vida tenen por de ser jutjats per les persones que els paguen. Per tant, la llicència no manté els xarlatans fora de les nostres escoles públiques. En canvi, pràcticament garanteix que donem feina a xarlatans o professors poc preparats.

Si la llicència no funciona, quina és l’alternativa? La resposta és, sense llicència. Si algú pogués ensenyar sense llicència, com ara els pares escolars a casa o els professors d’escola privada, milions de professors nous, competents i creatius inundarien el mercat. Aquests nous professors sense llicència competirien entre ells i reduirien el preu de l’educació, de la mateixa manera que la competència redueix el preu dels ordinadors. Amb sort, també deixarien fora del negoci les escoles públiques, ja que milions de pares i escoles de lliure mercat contractarien ara aquests nous professors competents i de baix cost.

Sense lleis de llicències, qualsevol persona amb una habilitat o coneixements especials podria simplement posar un anunci a les Pàgines Grogues o al seu diari local i anunciar-se com a tutor en anglès, matemàtiques, biologia, història o habilitats informàtiques. Cuiners jubilats, enginyers, autors, lampistes, músics, biòlegs o empresaris que els agrada l’ensenyament podrien obrir fàcilment una petita escola a casa seva. Si no hi hagués lleis de llicències, aquests nous professors talentosos no haurien de preocupar-se que les autoritats escolars tanquessin les seves escoles perquè no tenien una llicència.

Com estarien segurs els pares que no contracten un xarlatà si no hi hagués lleis de llicències? De la mateixa manera que jutgen el seu mecànic d’automòbils, comptable i professor de llar d’infants: pels resultats, la reputació i pel fet de ser consumidors prudents. Naturalment, els pares cometrien errors ocasionals de judici perquè són humans. No obstant això, ràpidament es convertirien en consumidors prudents perquè ara gastarien els seus diners guanyats amb esforç per als professors. És increïble la rapidesa amb què aprenem a jutjar el treball dels altres quan hem de pagar els seus serveis de les nostres butxaques. A més, si un pare comet errors en jutjar un professor sense llicència, en veure el progrés del seu fill, aviat detectarà el seu error. En aquest moment, pot acomiadar ràpidament el professor i trobar-ne un de millor. Pot fer-ho un pare amb els professors d’escola pública dels seus fills?

El pitjor malson per a les autoritats de l’escola pública és un veritable mercat lliure de professors que no necessiten llicència per ensenyar. La competència ferotge de milions de persones noves, sense llicència, competents i altament qualificades podria destruir les escoles públiques, els sindicats de professors i la seguretat de tota la vida dels professors en llocs de treball permanents. Podria destruir la raqueta de llicències que protegeix els seus llocs de treball. Aquesta és una raó no expressada per la qual les autoritats escolars defensen ferotgement les lleis de llicències: la competència real els aterroritza. Aquesta és també una de les millors raons per eliminar les llicències.

L’única manera d’assegurar els bons professors és deixar que els pares decideixin qui ensenyarà als seus fills, no els buròcrates. Milions de pares que prenen decisions individuals sobre qui hauria d’ensenyar als seus fills donaran als millors professors. Una competència ferotge i un mercat lliure d’educació elevarien tots els vaixells de la professió docent. Els professors que volen tenir èxit en la seva professió haurien de demostrar als pares-clients o als propietaris d’escoles privades que tenen el que cal. Haurien de demostrar amb resultats que saben com ensenyar i motivar els nens a llegir, escriure i aprendre.

Un cop trencada aquesta raqueta de protecció de llicències, els pares tindrien un control total sobre qui ensenya als seus fills. Els nostres fills podrien aprendre dels millors professors que hi ha i rebre la gran educació que es mereixen.

Video about Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math

You can see more content about Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math on our youtube channel: Click Here

Question about Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math

If you have any questions about Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math

Rate: 4-5 stars
Ratings: 6880
Views: 54426887

Search keywords Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math

Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math
way Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math
tutorial Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math
Best Way To Teach Plus And Minus Sign In Math free
#Teacher #Licensing #Protection #Racket

Source: https://ezinearticles.com/?Teacher-Licensing—-A-Protection-Racket&id=212102

Bài viết đã được tạo 1139

Bài liên quan

Bắt đầu nhập từ khoá bên trên và nhấp enter để tìm kiếm. Nhấn ESC để huỷ.

Trở lên trên